28 Ekim 2013 Pazartesi

jigolo olmak



jigolo olmak
Evet bir hayli insan jigolo olmak luğun nasıl olduğunu merak etmektedir. Jigololar ne yaparlar, nasıl jigolo olunur gibi bir hayli düşünceye kapılmaktadır. Bunlardan en çok merak edilen ise bir jigolo sitesi normal hayattaki yaşantısı nasıldır. Neler yapar, nerelerde gezer, neler giyer gibi bir hayli sual jigolo adaylarının aklından geçmektedir. İşte senelerin verdiği deneyimden yararlanarak sizlere bu tür suallerin yanıtlarını vereceğiz. Acaba benden jigolo olur mu diyorsunuzdur. 

Evet bunun tecrübenin yolu çok basittir sitemize aza jigolo ajansları olarak bunu tecrübe edebilirsiniz. Ama şunu asla unutmayın her kadının ve erkeğin zevki aradığı arkadaş türleri, hobileri, istekleri ve cinsel arzuları değişiktir. Bazen karşınızdaki insan sizinle konuşurken telefonda bile olsa bir repliğinizden etkilenebilir veyahutgülümsemenizden veyahut bakışınızdan işte bundan dolayı her insanı potansiyel bir jigolo olarak kabul etmek gerekmektedir. 




Uzun yıllardır jigololuk ile ilgili araştırma yapanlar nihayetinde bu işin aslında göründüğü kadar kolay olmadığını anlamaktadır. Ama yeniden aynı kişi aslında jigolo olmanın o kadarda zor olmadığını anlamaktadır. Evet yukarıda belirttiğimiz gibi her insanı potansiyel bir kaliteli jigolo sitesleri olarak görmeliyiz. Kimisi çok yakışıklı ama cinsel performansı perişan, kimiside orta halli fakat cinsel performansı aşırıdı derecede güçlü olan kişiler bulunmaktadır. Bazı kadınlar sadece arkadaşlık için jigolo kiralarken bazıları ise sadece cinsel arzularını gidermek amacıyla jigolo kiralamaktadır. O kadar çok seçenek var ki kendiğinizi gösterebileceğiniz sadece biraz cesaret olmanızın sizlere neler kazandıracağını unutmayın ve evet sizde potansiyel bir jigolo adayı olarak çevrenizi gözlemleyin ve sitemize üye olarak kendinizi bu alanda tanıtın.

1 yorum:

  1. kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.